Lite blandat

Här kommer lite blandade kort och information från de senaste dagarna.

Emilia har varit på semester och hade en dag med sig snäckor som hon visade och berättade om för klassen.

Lana och Idman bakade tårtor i sandlådan 

I måndags arbetade alla elever med de bokstäver de ännu ej kan till namn och ljud. Alla har fått varsitt kuvert med de aktuella bokstäverna. På engelskan har vi tränat på att räkna och på värdegrunden fortsatte arbetet med elevernas olikheter.

I tisdags hade vi bild utomhus. Eleverna placerades runt ett bord där vi ställt upp fyra saker. De skulle sedan rita och måla av vad de såg från sitt håll. 

Eftersom alla såg olika blev bilderna väldigt olika. I samband med detta introducerades begreppet stilleben.

Idag har vi haft en underbar dag med avslutning i badhuset. Denna gång åkte vi hela klassen tillsammans och stannade extra länge. De började med vanlig lektion och avslutade med en lång stunds lek. Jag hade lovat att jag skulle vara med och bada den sista gången så det löftet höll jag idag😀 Vilka fantastiska elever vi har! Jag är så imponerad av deras mod och simkunskaper! Efter badet fick de som ville bada bastu en stund innan vi klädde på oss.

På vår värdegrundslektion pratade vi om hur man gör när man lyssnar på någon. Sedan fick alla i uppdrag att de kommande dagarna tänka till och vara en uppmärksam och bra lyssnare.👂


Prenumerera på nya blogginlägg

En kommentar till “Lite blandat”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *