Varm i hjärtat

Ibland får man frågan:

– Hur orkar du jobba i skolan?

Jag har aldrig känt att jag inte orkat eller att jag någonsin velat byta yrke! Jag har världens bästa jobb som ger mig massor tillbaka!

Vi i skolan möts dagligen av olika sorters utmaningar och vi lär oss mycket nytt tillsammans med våra elever! Att få se eleverna utvecklas och få uppleva när de får insikter kring nya kunskaper ger otroligt mycket och man blir så varm i hjärtat och så glad och stolt för deras skull!💕

När eleverna idag skulle gå ut på rast var det en elev som satt kvar och sa

– Får jag skriva klart innan jag går ut? Du förstår Helena, jag kan skriva nu!

Eleven kom sedan springande och lämnade glad och stolt lappen till mig

På lappen står det Jag älskar skolan. Fröken är bäst.

Vi hade kramkalas i korridoren och jag sa att jag skulle gå till personalrummet och visa de andra lärarna. Eleven själv var så stolt över sin lapp att hen kom till personalrummet och kollade att jag visat övriga. Hen hämtade också personal och ville att jag skulle visa lappen.

Vilket härligt avslut på denna skolvecka!


Prenumerera på nya blogginlägg

2 reaktioner till “Varm i hjärtat”

  1. Underbart ❤️
    Det märks att du trivs med ditt yrkesval – det märks på vårt fina barn.
    Ha en trevlig helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *